Find vinen

Lidl har mere end 40 års erfaring i udvælgelse og indkøb af vine fra hele verden. Med en god vinkvalitet og et stort udvalg kan du altid finde kvalitetsvine, der rammer din smag og duft til lave priser i butikkerne.

Siden starten af 70'erne har Lidl indsamlet og øget deres erfaring på vinområdet. Via den lokale tilstedeværelse i de fleste vinlande har vi fået et indgående kendskab til områdernes kvalitet og priser.

Udvælgelse, kontrol og resultat

Med ca. 10.000 butikker i næsten alle europæiske lande køber Lidl stort ind. Det gavner dig som kunde, og du kan finde rigtig god vin til lave priser i butikkerne.

Fra drue til aftapning
Det starter alt sammen med en omhyggelig udvælgelse af de vinproducenter vi - afhængig af deres bud på vin - ønsker et nærmere samarbejde med. De udvalgte producenter kommer med deres bedste bud på de vine, de mener Lidl skal sælge i butikkerne. Efterfølgende sendes de udvalgte vine til et uafhængigt analyseinstitut, hvor vinen analyseres og kortlægges. Dermed følger vi vinens udvikling fra drue til aftapning på flaske.

Kontrol
Under hele processen foretager vi løbende kvalitetskontrol - lige fra druen på den enkle vinstok til vinen ligger klar til salg i butikken. Men kvalitetssikringen stopper ikke her. Vi fortsætter med at sende vine fra butikkerne til analyse netop for at sikre, at vinens kvaliteten bliver ved med at være i top. Skruelåg og kunstpropper benyttes for at forhindre, at kvaliteten forringes, hvis vinen står op i butikken.

Resultat
Vin er et krævende produkt, som kan ændre smag undervejs ved påvirkning af lys, varme og ilt. Vi kan med sikkerhed garantere, at vi gør alt for at tilbyde vine af bedste kvalitet.